circle background

Over Denovit

Denovit levert eenvoudige maar krachtige applicaties die het boekhouden rondom Exact Online makkelijker maken. We kijken altijd vanuit het oogpunt van boekhouders, programmeurs en ondernemers naar onze eigen applicaties en blijven ze continu doorontwikkelen.
hero image

200+

Installaties van onze modules

Sinds lancering

4

Landen actief

NL - BE - USA - DE

10

Apps voor Exact Online

Waarvan 4 in de Exact Online App Store

Het ontstaan van Denovit

Denovit is ontstaan vanuit een behoefte om diverse processen met Exact Online eenvoudiger en efficiënter te maken. Aanvankelijk ging dit slechts om het ontwikkelen van interne oplossingen binnen een bestaand bedrijf. De oplossingen bleken echter zo goed te werken dat ze werden aangeboden bij bedrijven uit het partnernetwerk.Denovit is dus direct in de praktijk ontstaan. En daar ligt gelijk onze kracht. Wij weten als geen ander hoe geautomatiseerde processen kunnen helpen bij gestroomlijnde en succesvolle bedrijfsvoering. We combineren onze kennis van administratiesoftware met onze ondernemersgeest. Ook voor jouw bedrijf.Wij gaan grondig te werk en stoppen niet na het leveren van de juiste oplossing. We zijn pas tevreden als onze klanten hun modules daadwerkelijk succesvol toepassen in de praktijk. Goed werkende software is slechts het begin, daarna helpen we je graag op weg.
text image
text image

Zij gingen je voor.

Onze modules helpen dagelijks talloze bedrijven bij de automatisering van essentiële processen. Ontdek hier de ervaringen van onze klanten.

user avatar
R. Reuvers
Radial Torque Tools
Samenwerken met Denovit bij het tot stand brengen van een koppeling tussen ons ERP-systeem en het nieuwe WMS-systeem was een buitengewoon positieve ervaring. Denovit dacht actief mee over optimalisaties en verbeteringen in het proces, wat resulteerde in een uiterst efficiënt systeem.
user avatar
M. van Dijk
De Afvalbak
We hebben verschillende HubSpot-Exact-koppelingen getest, maar ze werkten niet. Na het ontdekken van Denovit waren we aanvankelijk sceptisch, maar al snel bleek dat ze weten waar ze over praten en alles perfect hebben gekoppeld!
user avatar
F. Boonman
Smoop
We hebben positieve ervaringen met Denovit en de Pipedrive connector. De integratie heeft geholpen onze workflow te stroomlijnen.