Onze experts staan klaar.

Naast onze modules leveren wij ook service en support op maat om je verder te helpen bij de automatisering van je administratie. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.
hero image
information icon

Kennisbank

Via de Kennisbank vind je eenvoudig, snel en 24 uur per dag een antwoord op je vraag.
information icon

We denken mee!

Er zijn nog steeds veel mogelijkheden om je boekhouding verder te automatiseren. We adviseren je graag hoe je dit kunt doen.

Direct klaar voor de start.

Bij Denovit denken we met je mee als ondernemer. We willen dat je direct aan de slag kunt met de modules. Met onze gratis standaard service pas je alle functies binnen no time toe in de praktijk. Bekijk instructie-wizards, handige video’s en uitgebreide documentatie om gelijk aan de slag te kunnen.We snappen dat service altijd maatwerk is. Geen bedrijf of situatie is hetzelfde. We staan daarom altijd klaar om vanuit onze expertise ieder vraagstuk op te lossen. Of het nu gaat om snel advies, een korte uitleg of een bedrijfsbrede oplossing op maat, neem gerust contact op. Samen bundelen we onze krachten en komen we eruit.
text image
circle background

Onze service-opties

Er zijn verschillende manieren om door ons geholpen te worden. Bekijk onze standaardpakketten of neem contact met ons op.
Basis service
Al vanaf €85,- ex. BTW per uur

Online Advies Basis

Als je kiest voor Online Advies Basis ben je verzekerd van passend advies en stap-voor-stap begeleiding bij je modules. We kijken met je mee, zorgen ervoor dat alles goed werkt en maken je wegwijs in de module. Een gemiddelde Online Advies Basis sessie duurt één uur.
Neem contact opinformation icon
Plus service
Al vanaf €250,- ex. BTW

Compleet softwareadvies

Met Online Advies Plus gaan we een stap verder. Naast het ondersteunen van de module-implementatie, zoals de Pipedrive Connector, analyseren en verrijken we jouw Exact Online-data met Pipedrive of HubSpot. We optimaliseren applicatie-instellingen, garanderen naadloze gegevenssynchronisatie en bieden de mogelijkheid van on-site ondersteuning.
Neem contact opinformation icon

Toch liever maatwerk?

Al vanaf €85,- ex. BTW per uur
Twijfel je nog over de juiste module voor jouw behoeften? Mis je een module die perfect aansluit op je bedrijfsprocessen? Of wil je gewoon een uurtje sparren? Neem gerust contact op. Er is altijd een oplossing.Neem contact opright icon
information icon
Snelle implementatie
Samen met jou doorlopen we alle stappen bij de ingebruikname van een nieuwe module.
information icon
Volledige optimalisatie
Indien gewenst kijken we mee met je Exact Online-data en ontzorgen we je volledig.
information icon
Advies en keuzehulp
Denovit denkt vanuit bedrijfsprocessen. Zo komen we altijd met een oplossing die perfect aansluit op je wensen.